Burgere forbudt Jeg har måttet si nei takk til å gå på sportskafé og se fotball – med burgere og pommes frites, men det går.© Colourbox

Uke 2 - Farvel til ytterligere to kilo!

Jeg har gått ned ytterligere to kilo på sixpack-kuren og er særdeles tilfreds, selv om jeg må si nei til burgere og pommes frites med kompisene.

22. april 2014 av Jannik Petersen

Utrolig. Nå har jeg gått ned to kilo til! Det betyr at jeg har blitt 4,5 kilo lettere på de første 14 dagene, og jeg er særdeles fornøyd. Jeg har sagt nei til én enkelt sammenkomst med noen kompiser som ville gå på pub og se fotball på tv mens de spiste burger og pommes frites. Det takket jeg nei til. Men ellers føler jeg ikke at jeg har gitt avkall på særlig mye.

Jeg står ikke ved vinduet til bakeren og sikler over alle fristelsene. Søtsaker og kaker er ganske enkelt ikke noe tema de kommende ukene. Jeg vil ikke unne meg noe søtt før vekten er der jeg vil ha den. Jeg har tross alt 14 000 kalorier å gå på, uten at vekten øker igjen.

Men de kommende ukene holder jeg meg på den smale sti. Jeg synes fortsatt det er utrolig at man som matglad mann kan bli grepet av konkurranseinstinktet når det gjelder slanking …

Også resten av gjengen følger planen. Ukens svakeste resultat er 800 gram, mens ukens toppscorer klarte 2,3 kilo. Vi får se hvem som er flinkest når det gjelder trening og avholdenhet den neste uken.

### UKENS SIXPACK-TIPS Wokmat er fantastisk til sixpack-kuren. Her får du mengder av kjøtt og grønnsaker, uten saus, nudler og andre fetende ingredienser. Peanøtter eller kasjunøtter kan brukes som sunne fettkilder, og krydder kan du bruke nesten som du vil.

Sjekk sixpack-kuren


Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: