Han gikk ned 2 kg Det gikk litt tregt for de fleste i uke 3 av sixpack-kuren. Richo, hvis "startmage" du ser her, klarte likevel å gå ned hele 2 kg.

Uke 3: Krise

Etter to fantastiske uker da jeg gikk ned 4,5 kg, ser det ut til å ha stoppet opp. Bare 800 gram denne uken. Vår sixpack-guru trøster likevel med at det er helt greit.

25. april 2014 av Jannik Petersen

Krise. Jeg har ikke klart mer enn 800 gram den siste uken, og det er skuffende etter to fantastiske uker med rå resultater. På den annen side er det ikke overraskende, skal vi tro slankeguru Martin Kreutzer.

Det er uvanlig at noen går ned med samme progresjon og hastighet halvannen måned i strekk. Kroppen kan finne på å stritte imot, eller det kan tenkes at man ubevisst unner seg litt mer mat enn man gjorde de første par ukene.

Jeg finner frem brevvekten. Heretter skal alt veies, som jeg gjorde de første to ukene. Det hjelper selvfølgelig ikke at jeg måtte hoppe over tre treningsdager på grunn av sykdom, men det skal ikke være noen unnskyldning.

Eneste trøst er at også de andre har kommet til et platå. Heller ikke de har gått ned mer enn 800–900 gram i løpet av uken. Likevel er det fortsatt én som holder fanen høyt hevet med et vekttap på to kilo.

### UKENS SIXPACK-TIPS Gå av toget eller bussen et par stoppesteder før du pleier, og gå den siste biten til fots. Du får en forfriskende start på dagen og forbrenner mange kalorier vi å gå en tur i raskt tempo. Det kan være lettere enn å få tatt seg sammen til å gå en tur etter middag.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: