Ferie ingen hindring Gåturer og hjemmelaget salat med kylling er veien til vekttap i ferien!

Uke 5 – NÅ går det fremover!

Jeg har blitt kvitt 2,7 kg i ferien. Fantastisk! Vi har gått i timevis hver dag, spist masser av god fisk, skalldyr, biff og salater. Og så kunne gulvet i ferieleiligheten fint brukes til styrketrening, slik at sixpacken kunne lokkes frem.

30. april 2014 av Jannik Petersen

Fantastisk. 2,7 kg på én uke – og det en ferieuke! NÅ går det virkelig fremover igjen.

Etter to vanskelige uker, der vekten nesten ikke rørt seg, var jeg veldig bestemt på å bruke de seks feriedagene til å bevege meg mer enn jeg gjør på jobben, og samtidig følge kostplanen. En saftig biff med salat, lekkert grillet fisk eller masser med reker gjorde maten til en nytelse, også gikk vi i flere timer hver dag – vandret rundt i byen, i turløyper eller bare ned til butikken etter en yogurt.

Gulvet i ferieleilighen kunne fint brukes til styrketrening, og en åtteliters vanndunk fungerte som vekt. Slik fikk jeg faktisk vedlikeholdt muskelstyrken litt.

Nå begynner jeg for alvor å se resultater også når jeg ser i speilet. Vi nærmer oss den berømt sixpacken. Den har jeg ikke hatt siden jeg var 19 år og slank som en OL-løper.

### UKENS SIXPACK–TIPS Husk at intervallene ikke behøver å foregå iført løpesko. Har du for mange kilo å dra på, er det beinhardt for knær og rygg å løpe, og så risikerer du å bli skadet. Gjør i stedet intervallene på sykkel, en crosstrainer eller i en romaskin. 1 minutt full rulle etterfulgt av 1 minutt pause – og fortsett med det til du klarer 10–15 repetisjoner.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: