Yes – vi er i mål! 6 uker etter sixpack-kurens start er vi både tynnere, sterkere – og 43,6 kg lettere. Fantastisk!Sjekk våre ”før og etter”-bilder her

Uke 6: Vi er i mål!

Slik, ja! Jeg har kvittet meg med 9,7 kg på bare 6 uker og magen er flottere enn jeg noensinne kan huske den har vært. Og alle i Team Sixpack, som vi kaller oss, har oppnådd flotte resultater. 43,6 kg har vi kvittet oss med – i gjennomsnitt 8,7 kg per mann.

30. april 2014 av Jannik Petersen

Målet er nådd. Etter seks ukers standhaftig innsats var hele gruppen i dag til kontrollveiing hos slankeekspert Martin Kreutzer.

Målebåndet avslørte at jeg har blitt 12 cm smalere rundt livet – et helt fantastisk tall og forklaringen på hvorfor buksene har blitt så altfor store.

Fettprosenten har stupt fra 16,5 til 8,5 – dermed er jeg under de 9–10 prosentene som normalt kreves for at magemusklene skal fremtre så tydelig at man kan snakke om en sixpack.

Alle på Team Sixpack, som vi kaller oss til daglig, har oppnådd flotte resultater. Vi har kvittet oss med tilsammen 43,6 kg. Det er ganske utrolig hva man kan få til på kun halvannen måned når man kombinerer sunn og kalorifattig mat med intelligent trening.

Sjekk våre ”før og etter”-bilder her

### UKENS SIXPACK TIPS Lag deg noen nye regler som erstatter sixpack-kurens regler, som jo medførte ett så stort kaloriunderskudd at du gikk ned i vekt. Nå har du råd til å forsyne deg litt mer av det gode – ting du har savnet under kuren – uten at du legger på deg igjen. Har du savnet mysli til frokost? Nå kan du glede deg over at det er tilbake. Har du savnet stekte poteter, nå kan du sette dem på menyen en til to ganger i uken igjen. Men ikke gi deg selv fritt spillerom. Vender du tilbake til dine gamle spisevaner, vender også den gamle kroppen tilbake. **3 gode regler kan være:** **1\.** Jeg skal ikke spise mer frokost, lunsj og middag enn jeg har vent meg til under sixpack-kuren. Men jeg kan tillate meg litt større mellommåltider hvis sulten gnager. **2.** Jeg kan fremdeles unnvære øl og vin på hverdager. **3.** Kaker og godteri kan jeg bare spise i helgen.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: