Hvor sterke er bena dine?
Hvor sterke er bena dine?

Test styrken din: Mann - benøvelser

Hvor mange knebøy greier du etter hverandre?

21. desember 2016

Se hvor mange knebøy du klarer i strekk.

Øvelsen

Still deg foran en lav benk og bøy bena til rumpeballene dine så vidt kommer i kontakt med benken bak deg, og reis deg så rett opp igjen. Ha fokus på å holde knærne bak tærne når du bøyer deg. Rett knær og hofter ut igjen samtidig.

Sørg for å holde spenningen i rumpemusklene under hele øvelsen, også når du rører benken. Du skal ikke ta pauser mellom, bare kjør på og reis deg opp og ned så mange ganger du kan i strekk. Armene strekkes forover når du senker deg ned for å hjelpe til med å holde balansen.

Ta så denne testen og se hvor sterke bena dine er i forhold til alderen din. Er du svakere enn alderen din, så gled deg over at kun tre måneders trening kan gjøre deg ti år yngre og gjøre kroppen din mer harmonisk.

START TESTEN HER

Tilbud til deg: Genial treningstrøye fra Craft

Myk, lett og elastisk. Craft har laget en skikkelig fet treningstrøye som sitter tett inntil kroppen og følger alle bevegelsene dine. Og den kan bli din for BARE 99,50 kr. Trøya fås både til menn og kvinner, og den kan brukes til stort sett alt - enten det er en gåtur i skogen, trening på senteret eller en løpetur. På kalde dager er den perfekt som et lunt mellomlag under en jakke, mens den på litt varmere dager fungerer fint som ytterste lag. Trøya er designet med et hull ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren i. Dermed kan du trekke ermet nedover hånda og holde hendene varme på kjølige dager. Akkurat nå får du trøya sammen med tre numre av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Her kan du lese mye mer om det fantastiske tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: