Kvinne og mann som trener

Hvilke fordeler er det ved å bruke personlig trener? 

Tre tips når du vil ha en personlig trener

Med en personlig trener får du kyndig veiledning som gir deg bedre trening og teknikk. Du får faglig sparring, slik at du kan oppnå målsetningene dine og få mer ut av treningen.

20. desember 2021 av Redaktionen Kasper Danborg, sportsfysiolog og Head of Fitness Institute

Har du problemer med å nå målene dine for treningen? Kanskje du burde vurdere en personlig trener, som kan gi deg tips og gode råd. En personlig trener kan hjelpe deg med å legge grunnlaget for god teknikk, slik at du får mer ut av treningsøktene dine. Idrettsfysiolog Kasper Danborg gir sine tre tips til hva du bør tenke på når du skal finne en personlig trener. 

  • Velg en trener med det faglige i orden og ikke bare den med den kuleste markedsføringen på sosiale medier.

  • Velg en trener du føler passer bra til din personlighet. Hvis dere møtes ukentlig, og det etter et par ganger oppstår irritasjon og misnøye mellom dere, så avslutt samarbeidet kjapt, men høflig. Verken treneren eller kunden er tjent med et dårlig samarbeidsklima.

  • Avtal klare forventninger til samarbeidet fra start. Hva forventer du av treneren, og hva kan treneren forvente av deg? Ikke lov mer enn du kan holde, verken av innsatsen på treningssenteret eller på fritiden. Å ha en personlig trener skal ikke være en konstant dårlig samvittighet, men en hjelp og motiverende vei til å kunne gjennomføre en endring i livsstilen eller treningen du ikke hadde klart på egen hånd.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: