Goblet Squats

Kom i toppform med HIIT - del 1

Med en runde høyintensiv trening, som du kan ta hjemme på ditt eget stuegulv, kan det hele gjøres unna på under 30 minutter.

9. september 2016 av Kasper Danborg

Ender du opp med å droppe treningen litt for ofte, fordi jobb, familie og andre forpliktelser legger beslag på døgnets timer? Da har vi løsningen.

I vår nye styrkeskole har vi fjernet tid til og fra treningssenteret, vanskelig utstyr og andre tidstyver som kan gjøre at treningen tar lengre tid enn nødvendig. Du kan trene hjemme på stuegulvet, og siden du skal ha høy intensitet, er hele økta overstått på under 30 minutter.

Styrkeskolen er basert på en av de mest populære treningstrendene for tida. HIIT står for høyintens intervalltrening, og metoden kan brukes på mange ulike treningsformer. Her bygger vi treningen opp rundt enkle, effektive øvelser hvor du primært bruker kroppens egen vekt.

HIIT-trening kan gjøre underverker for formen. Du kan regne med å forbedre både kondisjonen og utholdenheten, samtidig som du styrker musklene i hele kroppen. Men vil du høste gevinstene av HIIT, krever det at du tar deg helt ut og tvinger pulsen opp i det røde feltet.

I styrkeskolen skal intensiteten være så høy at du bare klarer å utføre øvelsene noen få minutter uten pause. Derfor starter hvert treningsøkt også med et kort oppvarmingsprogram som gjør kroppen klar til å trene hardt.

Hver måned får du et nytt treningsprogram, hvor vi skifter ut øvelsene og måten HIIT-treningen skal gjennomføres på. Samtidig økes vanskelighetsgraden et lite hakk.

Det blir effektiv, morsom og avvekslende trening måned etter måned. Og forhåpentlig vil det gi motivasjonen et ekstra kick, og gjøre at du merker HIIT-treningens fremragende effekter på kroppen og kan se at du forbedrer resultatene dine fra gang til gang.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: