Pull-up hold til træn i det fri
© Valling.com

Styrketrening i det fri - del 1

Tren utendørs med morsomme og effektive styrkeøvelser som verken krever vekter eller maskiner. I Aktiv Trenings styrkeskole får du inspirasjon til utfordrende trening under åpen himmel.

27. januar 2017 av Kasper Danborg og Jesper U. Larsen.

I denne serien gir vi masse inspirasjon til hvordan du kan flytte styrketreningen ut under åpen himmel. Er du ikke så heldig å ha utendørs treningsapparater i nærheten, kan du bruke benke, gelendre, lekestativer og lignende. Uansett om du er i byen eller naturen, vrimler det av redskaper som kan benyttes til utfordrende trening.

Programmene i serien er inspirert av treningsformen calisthenics, som bygger på gymnastiske øvelser med bruk av egen kroppsvekt. Du vil både komme til å ta klassiske kroppsvektøvelser fra styrketreningens verden og mer gymnastiske øvelser som stiller krav til balanse, smidighet og koordinasjon. Programmene blir mer utfordrende fra gang til gang, så du vil kunne merke en klar utvikling og se fremskritt i den fysiske formen.

Kombiner en tur i parken med disse morsomme og effektive øvelsene – så kommer sommerens styrketrening garantert ikke til å føles som en sur plikt.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: