Bred forstilling

UtfordringNår slagene fra steiner, røtter og hull forplanter seg gjennom sykkelrammen, gjelder det å unngå å bli så avsporet at du velter. Slik gjør duTerrenget er vanskelig, og du står allerede, men når det er fare for harde slag, bøyer du albuene ekstra mye og gjør deg bred. Stritt med albuene, slik at de peker ut til siden. Derfor virker det

23. juni 2011

Utfordring Når slagene fra steiner, røtter og hull forplanter seg gjennom sykkelrammen, gjelder det å unngå å bli så avsporet at du velter.

Slik gjør du Terrenget er vanskelig, og du står allerede, men når det er fare for harde slag, bøyer du albuene ekstra mye og gjør deg bred. Stritt med albuene, slik at de peker ut til siden.

Derfor virker det Du får bedre kontroll over styret, og forhjulet slås ikke så lett ut av kurs når du holder albuene ut til sidene. Armene vil dessuten fungere som støtdempere, og sammen med de lett bøyde knærne kan de absorbere selv de kraftigste slagene. Overkroppen vil nødvendigvis bli tvunget ned mot styret, men det er ikke noe problem så lenge du ikke treffer styret.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: