Mann kjører på terrengsykkel
© Andreas Mikkel

Video: Bli raskere på terrengsykkelen

I motsetning til landeveissykling, som primært handler om stor motor og solide lårmuskler, kan terrengsykling være teknisk krevende, og finessen på sykkelen kan ha alt å si for hvor fort du kan sykle.

21. august 2018

Hold tempo og flyt i løypa

Her får du de fem teknikkene som kan gjøre deg til mester i terrengsykkelsportens tekniske univers. Les mye mer i Aktiv Trening 9/2018 som er ute nå. 

Aktiv Trening anbefaler: T-skjorte og shorts

Nå kan du få et lekkert treningssett med shorts og t-skjorte til en helt fantastisk pris. Setter er av høy kvalitet og egner seg superbra til en god løpetur eller en økt på treningssenteret. Den geniale hybridshortsen har innebygget tights, noe som gir en fin passform samtidig som du kan nyte den luftige følelsen fra den klassiske splittshortsen. T-skjorta er laget av et lett og behagelig materiale, og baksiden er perforert med mange små, fine hull som gir en fantastisk utlufting når du trener.

Akkurat nå kan du få hele settet med shorts og t-skjorte for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto og ekspedisjon. I alt 149 kr.) Du sparer 669 kr. Sammen med settet får du også 3 numre av Norges beste treningsmagasin, Aktiv Trening, som er fullt av motiverende tips, gode råd til treningen og kostholdsråd fra våre eksperter. Her kan du lese mer om det fantastiske tilbudet. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: