Sebastian Keep sykler opp en vegg
© George Marshall/Redbull Content Pool

VIDEO: BMX-eren Sebastian Keep utfordrer tyngdekraften

BMX-talentet Sebastian Keep har de siste to årene jobbet med et mildt sagt sinnssykt prosjekt. Han satte seg nemlig fore å sette hjulspor der ingen andre har drømt om å sette dem før. Se den vanvittige videoen her.

29. mars 2017 av Redaktionen

Normalt finner man BMX-syklister på ramper i skateparker eller i ferd med å gjøre mindre triks rundt omkring i byen, men for britiske Sebastian Keep er ikke det nok. 

Med prosjektet Walls har han målrettet gått for å sykle på steder hvor ingen tidligere har drømt om å gjøre det. Målet var å finne 20 broer og bygninger i britiske byer han kunne sette helt nye avtrykk på ved hjelp av BMX-sykkelen sin, samt to transportable ramper – én til avsatsen og én til landingen. 

Prosjektet var en ekte gjør-det- selv-jobb, der teamet målte opp bygninger, broer og kantstein. Deretter spesialbygde de rampene, før Sebastian Keep kastet seg ut i sine halsbrekkende stunt. 

Et av de mest spektakulære veggstuntene fant sted i bydelen Croydon i London, der Sebastian Keep hoppet ut fra en vei, fløy over seks meter gjennom lufta på BMX-en sin, snudde sykkelen 180 grader i lufta, «landet» på en vegg før han til slutt syklet nesten 10 meter loddrett ned en bygning. 


SE VIDEOEN AV DE VANVITTIG TRIKSENE HER

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: