MTB-rytter
© Redbull

VIDEO: Verdens største MTB-event

Bli med på Red Bulls legendariske MTB-event, der elitesyklistene raser fryktløse gjennom sin personlig planlagte rute. Det vanvittige rittet arrangeres i oktober, og finner sted i det golde klippelandskapet i Zion National Park i Utah, USA.

24. september 2018 av Redaktionen

Verdens største MTB-event

Terrengsykler, terrengsykler, terrengsykler... Når den legendariske årlige Red Bull Rampage-freeride-konkurransen i de tørre klippelandskapene nær Zion National Park i Utah, USA, arrangeres, ankommer tusenvis av adrenalintørste tilskuere på sine egne terrengsykler. Men de kan ikke sykle rundt i området, og syklene deres kan heller ikke settes fra seg hvor som helst, men derimot parkeres systematisk i store sykkelparkeringssoner. Der må syklene stå rett som en snor, som det fremgår av dette bildet, tatt av en drone.

Dronebilde av sykler
© Redbull

Det er faktisk en tanke bak galskapen. For når verdensstjernene i freeride setter ut fra startblokkene på en spiss fjelltopp, fyker de fryktløst ned gjennom sine personlig anlagte og skreddersydde løyper, der ingen hopp, loddrette fall eller bratte svinger er fredet. Derfor kan man ikke risikere at det plutselig kommer en distré tilskuer syklende, eller at det er etterlatt sykler, på veien mot mål. 

Aktiv Trening anbefaler: Effektivt treningssett

Vil du ha en sterk kropp og unngå skader? Akkurat nå kan du få vårt store treningssett til en helt fantastisk intropris. Settet består av et magehjul, en treningsmatte og treningsstrikker samt en stor guide med øvelser, slik at du kan trene hele kroppen hjemme. I tillegg får du 3 numre av Norges beste treningsmagasin, Aktiv Trening, som hver måned er stappfullt av inspirasjon, motivasjon og gode råd til treningen. Det beste av alt er at du får alt for BARE 99,50 kr (+49,50 kr i porto - totalt 149 kr.). Det har aldri vært billigere å komme i form. Her kan du lese mer om det fantastiske tilbudet

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: