De mest populære treningssangene på Spotify

Musikktjenesten Spotify har laget en liste over de mest populære treningssangene i Norge og resten av verden - her er det masse inspirasjon å få.

8. januar 2018
Forskning viser at vi yter mer hvis vi lytter til musikk mens vi trener. Det har nordmenn oppdaget for lengst. Vi er nemlig de i verden som strømmer mest musikk når vi trener, og det gjelder både løping, på treningssenteret eller i idrettshallen. Det viser en ny undersøkelse fra musikktjenesten Spotify, som har laget en liste over de treningssangene som strømmes mest, både i Norge og resten av verden. 

Her hjemme er det like før vi kan kalle oss Nordens latinoer. I hvert fall er  Luis Fonsis hit Échame La Culpa den sangen vi liker best når vi skal få opp pulsen på trening. Deretter har Alan Walker hele to plasser på lista, mens Eminem står for listas litt hardere rytmer med hitten ”Till I Collapse” 

De 10 mest populære treningssangene i Norge:

1. Luis Fonsi - Échame La Culpa
2. Alan Walker - The Spectre
3. Alan Walker - All Falls Down
4. Maroon 5 - What Lovers Do (feat. SZA)
5. Ina Wroldsen - Strongest
6. Eminem - Till I Collapse
7. Axwell /\ Ingrosso - More Than You Know
8. Seeb - Cruel World
9. Jax Jones - Breathe
10. Post Malone - Rockstar


Undersøkelsen viser
 at det spesielt er i Norden og i USA folk har dilla på å trene til musikk. Faktisk er Oslo den byen i verden, hvor flest strømmer trenings-spillelister - etterfulgt av Miami og Washington i USA. Engasjementet og motivasjonen til å starte året med et aktivt brak synes godt på strømmetallene. Spotifys data avslører at avspilling av trenings-spillelister øker rett etter 1.januar og når sitt høydepunkt rundt 24.januar. Deretter faller kurven, og flater ut rundt 14.februar - etter at Valentinsdagen er over. De 10 mest populære treningssangene globalt: 

1. Eminem - Till I Collapse
2. Post Malone - Rockstar
3. Eminem - Lose Yourself - Soundtrack Version
4. Kendrick Lamar - HUMBLE
5. Axwell /\ Ingrosso - More Than You Know
6. J Balvin - Mi Gente (feat. Beyoncé)
7. Camila Cabello - Havana
8. Jax Jones - You Don't Know Me - Radio Edit
9. Dua Lipa - New Rules
10. Kanye West - POWER P


Topp 10 over byer der strømmer mest treningsmusikk: 

1. Oslo, Norge
2. Miami, Florida, USA
3. Washington, D.C., USA
4. London, England
5. København, Danmark
6. Göteborg, Sverige
7. Phoenix, Arizona, USA
8. Dallas, Texas, USA
9. Auckland, New Zealand
10. Toronto, Ontario, Canada

Gi treningen et løft!

Akkurat nå får du det suverene bluetooth-headsettet Sudio TRE Sport til en like suveren pris sammen med Aktiv Trening. Sudio TRE Sport er laget i et eksklusivt skandinavisk design, og har super lyd, suveren passform, batteritid på hele ni timer ved bruk, 10 dagers standby og en rekkevidde på 15 meter. Hodetelefonene er svette- og vannavvisende, har stemmekontroll og så kan du kontrollere muskkken eller besvare anrop uten å ta opp telefonen fra lomma.

Få Sudio TRE Sport sammen med 4 numre av Aktiv Trening for KUN 179,50 kr. (+ 39,50 kr. i porto). Du sparer hele 887 kr. Men ikke vent for lenge, vi har kun et begrenset antall. Les mer om det fantastiske tilbudet her.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: