cykler, fokuseret, konkurrence, sommer, rød trøje, racercykel
Triathlon Treningsprogrammer både for begynnere og erfarne.

Treningsprogrammer for triatlon

Triathlon er for alle. Her har du to treningsprogrammer som hjelper deg i gang, enten du er helt fersk eller gammel ringrev.

26. august 2010 av Martin Kreutzer

Vi har både et triatlon treningsprogram for begynneren (se under) og et triatlon treningsprogam for erfarne.

Triatlon trening for begynneren

Her er et triatlon treningsprogram for deg som vil gjennomføre din første triatlon. I dette triatlon treningsprogrammet er det tre korte treningsdager i uken. Det er alt du trener for å komme i form til din første triatlon. I dette treningsprogrammet utnyttes tiden effektivt ved at vi legger sykling og løping på samme dag, slik at du samtidig får muligheten til å trene på å bli rask i skiftesonen når du er med på ditt første triathlon. En god triathlon treningsplan ser slik ut:

  • Slik kommer du videre: Dette programmet er hardt nok til at du vil komme i merkbart bedre form hvis du følger det de neste fire ukene. Er det lengre tid til konkurransen, kan du etter fire uker utvide tirsdagens løpetur til tre kilometer, avslutte svømmingens intervalltrening med 200 meter kontinuerlig svømming med maksimal intensitet og legge inn et ekstra intervall på søndagens sykkeløkt.

På utkikk etter et treningsprogram? Se alle våre treningsprogrammer til både løping, styrketrening, sykling og crossfit.

Ironman: ALT du må vite om kongedistansen

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: