2 porsjoner gel Det trykkfølsomme gelkammeret inne i flasken kan inneholde det som tilsvarer to poser energigel på ca. 40 gram.

Anmeldelse av Gel-Bot drikkeflaske

Unngå klissete gelpakninger med en flaske som har innebygget gelbeholder.

Hydrapak Gel-Bot drikkeflaske | |

Anvendelighet: God til lange, krevende treningsøkter og enkelt i bruk.

Kvalitet: Helt grei, men selve gelbeholderen kunne vært bedre festet.

God til prisen: Noen vil nok mene at den smarte løsningen er i dyreste laget..

Konklusjon: Fusjonen av vannflaske og gelbeholder fungerer fint, og det er godt å slippe klissete fingre fordi man må klemme på upraktiske gelposer. Løse poser med gel som inntas etter behov, er allikevel mer økonomisk.

Pris: 169 kr.

www.hydrapak.com

Milde vårdager frister til lange treningsøkter, men det stiller også krav om medbrakt energitilskudd og drikke. En vanlig løsning er å blande energidrikken rett i flasken, men mange synes at det blir kvalmende i lengden med all den søte væsken.

Det er her Gel-Bot-flasken fra Hydragel kommer inn i bildet med en helt ny løsning. Denne drikkeflasken, som holder vanlige standardmål, inneholder nemlig både vann og energirik gel i to adskilte beholdere. Tanken er med andre ord at du skal kunne få i deg både væske og gel på én gang – og fortsatt bare bruke én hånd. Når munnstykket er nedtrykt, kan du presse gelen inn i munnen med et kort trykk, før du trekker opp munnstykket og skyller med vann. Det fungerer fint når man først har lært seg å trykke på riktig sted. Og dette gjør Gel-Bot til et reelt alternativ til vanlige energidrikker og klissete gelposer.

Det eneste vi har å utsette på løsningen er at du må velge hvor mye gel du skal ha med før du drar. Har du først helt det i beholderen, må du enten bruke det opp eller helle ut resten når du kommer hjem.

  • Flasken med innebygget kammer for energigel passer rett i flaskeholderen på sykkelen.

  • For løping. Gel- Bot-versjonen for løping har en myk håndrem til å holde flasken når man løper.

PRODUKTINFO:

Drikkeflaske på 750 ml med innvendig beholder til 75 ml energigel. Stor biteventil i myk gummi. Markering for vannpåfylling

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: