Hva? 7-liters sekk for terrengløping og -sykling, 6 lommer, plass til drikkeblære og -flaske.

Bærer byrden med et smil

Mammuts lette ryggsekk sitter utmerket og veier nesten ingenting.

## MAMMUT MTR 201 | |

Pluss: Ekstremt lett. Sitter svært godt på ryggen.

Minus: De lette materialene er litt tynne hvis det er svært tunge ting i sekken.

Pris: 800 kr.

Konklusjon: Det var litt overraskende, men MTR 201 er et overbevisende produkt og absolutt blant de beste ryggsekkene vi har testet for løping og terrengsykling. Lav vekt og suveren passform.

www.mammut.com

Mammut er godt kjent for friluftsklær og vandresko, men denne lette ryggsekken for løping og terrengsykling viser at de kan mye annet også. Sekken er ganske enkelt fremragende.

Den er svært lett med sine 215 gram – noe som gjør den til en av de letteste løperyggsekkene på markedet. Bæresystemet er enkelt, men velfungerende. Stroppene er anatomisk utformet og går langt inn på brystet, slik at skuldrene avlastes.

Ryggsekken sitter relativt høyt, og sammen med den velplasserte bryststroppen betyr det at den trekkes helt inn mot ryggen og sitter nesten umerkelig når man løper.

Det er en del detaljer på ryggsekken. Det er for eksempel flere små lommer til geleer og en holder til en drikkeflaske plassert lett tilgjengelig på selene. Men sekken er ikke større enn syv liter. Det er ikke stort, men strikkbåndet på utsiden og de mange små rommene gjør likevel at man får plass til en del. Trenger man mer plass, finnes det også en tiliters versjon.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: