Les også

Smart nok

Produktinfo Drikkesekk formet som vest. Rygglomme med komprimering. Toliters væskeblære, avtakbar slange. Vekt: 527 gram.

Blærete vest

CamelBak går nye veier med en tettsittende vest som har integrert drikkesystem.

CamelBak Marathoner Vest | |

Funksjon: Væskesystemet er fint, men ellers er det rom for forbedringer.

Kvalitet: Vesten er godkjent, mens væskeblæren er i toppklasse.

God til prisen: Godkjent. Men det er mange andre løsninger i prisklassen.

Konklusjon: CamelBak kan sine væskeløsninger, men vi er likevel ikke helt overbevist. Enkelte detaljer kunne vært bedre på selve vesten. Fraværet av lommer som kan lukkes, eller i det minste holde innholdet godt på plass, er et stort minus.

Pris: 891 kr.

www.outnorth.no

Dette kan være et alternativ hvis du er blant dem som kan finne på å dra på 2–3 timer lange treningsturer. Bortsett fra det integrerte toliters drikkesystemet er vesten utstyrt med en stor lomme som har plass til vindjakke og annet utstyr.

Dessverre er det ikke mulig å lukke rommet helt, og det gjør det risikofylt å plassere nøkler, mobil og lignende der. Lommene på skulderremmene er dessverre ikke stort bedre ettersom innholdet hopper og spretter i de altfor romslige lommene.

Denne kritikken bør likevel ikke være avgjørende. Vesten har nemlig sine kvaliteter. Bæresystemet med de brede, ventilerte remmene er riktignok litt kranglete å stille inn, men også meget justerbare, og dermed vil de fleste kunne oppnå en glimrende passform.

Væskeposen er dessuten hevet over enhver kritikk, og den myke drikkeventilen er helt suveren.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: