Hva? Boksertruse i mikrofiber. Fem farger. Str. M–XL.

Det lille under

Man kjøper normalt ikke treningsklær i matbutikken, men vi gjør et unntak.

## Pierre Robert sports boxer | |

Pluss: Sitter godt, lett og luftig, og prisen er helt grei.

Minus: Plagget er relativt stort og gir ekstra varme, men det er en smakssak om man liker det.

Konklusjon: Det er ingen ulempe å kunne kjøpe treningsplagg der man kjøper mat, og denne boksershortsen fungerer glimrende både til trening og hverdags. Kanskje litt lange bein etter vår smak.

Pris: 149 kr.

www.pierrerobert.no

Vi innrømmer at vi var skeptiske til treningsklær fra matbutikken, men dette plagget har fått oss til å revurdere.

Årets utgave av allestedsnærværende Pierre Roberts sportskolleksjon er behandlet med noe produsenten kaller Max-Dry-teknologi, og denne sportsbokseren har også større felt med et mer luftig nettingmateriale, uten at nettingstrukturen er synlig fra utsiden. Teknologien skal transportere fukt vekk fra huden, og det fungerer.

Vi har testet plagget til hverdags og under svettedrivende intervalltrening, og for å låne produsentens egne ord, er godt undertøy noe du ikke merker at du har på. Og det gjør man faktisk ikke i dette tilfellet.

Beina i denne bokseren er relativt lange, men glir aldri opp. Bokseren holder følsomme kroppsdeler i et fast og behagelig grep, uten å klemme. Den brede strikken i livet klemmer ikke, og sammen med det elastiske materialet gjør det at underbuksen sitter som støpt.

Det eneste mulige ankepunktet er at den er relativt stor og kan bli litt varm. Det er selvfølgelig fint når du trener ute i vinter, men i så fall har produsenten også en lang variant.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: