Få en stor treningspakke til BARE 149 kr!

FANTASTISK TILBUD: Få utstyr, øvelser og Aktiv Trening til en fantastisk pris. Det har aldri vært enklere eller billigere å komme i toppform.

1. september 2018 av Redaktionen

Nå kan du trene hele kroppen hjemme – sammen med Aktiv Trening. Så langt lageret rekker kan du nemlig få en flott treningspakke som inneholder en matte, et magehjul og et sett med treningsstrikker. I tillegg får du et digitalt hefte med gode øvelser du kan gjøre med det nye utstyret ditt, samt 3 numre av Aktiv Trening. Og du får alt for BARE 99,50 kr (pluss 49,50 kr. i porto - totalt 149 kr). Da er det ikke noe problem å trene når det passer deg. Her er det du får i vår store treningspakke: 

Effektivt magehjul
Glem magebøyninger. Hvis du vil ha sterk og flat mage, er det mye bedre å bruke et magehjul. Da styrker du samtidig ryggen og kjernemuskulaturen. Magehjulet som følger med i pakka er designet med dobbelthjul, slik at du får mye bedre balanse og ikke velter til siden når du gjør øvelsene. 

Er du klar for å komme i gang? Sjekk hvordan du får den store treningspakka for BARE  99,50 kr. ( +49,50 kr. i porto – i alt 149 kr.)

Behagelig treningsmatte
Med Aktiv Trenings treningssett får du også en flott treningsmatte som er sklisikker og myk å ligge på når du trener. Samtidig er den så fleksibel at den lett kan brettes hvis du trenger ekstra polstring - for eksempel til albuene når du tar planken eller til knærne når du bruker magehjulet. Vi har også satt sammen et spesielt programt med åtte øvelser som trener hele kroppen. Øvelsene er trykket direkte på matta, så du alltid har dem lett tilgjengelig. 

Sterke strikker
Med treningsstrikkene får du suveren trening av hele underkroppen. Når du bruker strikk, tilfører du en ekstra belastning til de klassiske styrkeøvelsene, slik at treningen blir mer utfordrende. Stram velcrobåndene rundt lårene, klikk strikkene fast og så er du klar for å trene lår, legger og bak på utallige måter.  

Hefte med øvelser
Sammen med treningssettet får du et digitalt hefte med 20 gode øvelser du kan gjøre med matta, strikkene og magehjulet. Vi forklarer hvordan du utfører øvelsene riktig og hva de trener. Vi gir deg også gode råd om hvordan du setter sammen ditt eget treningsprogram.

Akkurat nå får du hele pakka med treningsmatte, magehjul, strikker og øvelseshefte for BARE 149 kr. Du får også 3 numre av Norges beste treningsmagasin som hver måned er fullt av tips og gode råd til treningen. Vi gir deg de beste styrkeøvelsene, motiverende programmer og gode forslag til hva du bør spise for å få energi til treningen - og for å restituere etterpå. Her kan du lese mer om det fantastiske tilbudet. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: