Få en vanntett sekk + Aktiv Trening for BARE 69,50 kr.

Nå kan du holde sakene dine sikre i en slitesterk, komfortabel, vanntett sekk som passer ditt aktive liv.

28. mai 2019

Klær, bøker, laptop. Uansett hva du har i sekken, er det sikkert ikke så mye av det som tåler å bli vått. Derfor er vi i Aktiv Trening svært begeistret for vår nye, robuste ryggsekk, som er designet for å beskytte innholdet mot selv det verste regnværet.

Ryggsekken er laget i kraftig og vanntett PVC-materiale, som er sveiset sammen slik at innholdet holdes hundre prosent tørt i all slags vær. Det gjør den perfekt når du skal sykle, gå, seile eller noe helt annet.   

Du har sikkert sett sykkelbud sykle rundt med lignende modeller i landets større byer, og det er det god grunn til. For sekken er både praktisk og enkel å  bruke. Du lukker den rett og slett igjen ved å rulle toppen to-tre ganger, før du klikker sammen de to spennene som sitter på hver side. Og så kan du sette den fra deg i en vannpytt, en snøfonn eller la den stå ute i regnet uten at det  kommer en eneste vanndråpe inn på sakene dine.

SLIK FÅR DU DEN VANNTETTE SEKKEN FOR 69,95 KR.

Sekken har polstrede skulderstropper og en brystrem, så den er behagelig å ha på ryggen. I tillegg har den en rem i nakken, slik at du kan gå med den i hånda, og foran er det et feste der du for eksempel kan henge løpesko, sykkelhjelm eller andre ting.

Sekkens store hovedrom er på 20 liter. Det gir masse plass til bøker, treningsklær, din bærbare datamaskin eller andre ting du gjerne vil passe ekstra godt på.

Den er selvfølgelig vanntett begge veier, så hvis du putter vått håndkle og svett tøyet oppi etter trening, blir ikke sekken våt og sur på vei hjem. Tvert imot er den enkel å gjøre ren og tørke av, så den er fin og klar til bruk igjen med det samme.

Akkurat nå kan du få sekken sammen med to nummer av AKTIV TRENING for BARE 69,95 kr (+39,50 kr i porto.) Les mer om tilbudet her.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: