Fang de elleville opplevelsene på video

Noen ganger er det bare rått å kunne dokumentere treningsprestasjonene sine på video, uansett om det er på sykkelen, på løpeturen eller i treningssenteret.

22. juni 2016

Få et actionkamera med Aktiv Trening og ta opp de store treningsopplevelsene.

Har du nettopp fullført den råeste skogsløypen på terrengsykkel? Er du på vei i full fart ned skiløypen? Eller skal du hoppe i strikk for første gang?

Med Aktiv Trening kan du dokumentere alle de store opplevelsene og treningsprestasjonene dine i førstepersonsperspektiv med et FOQUS PRO X5-actionkamera.

Masser av inspirasjon til opplevelser og opptak

Et actionkamera kan brukes til utrolig mye, og ikke minst er det masser av inspirasjon å hente på nettet. Der ligger det tusenvis av videoer, hvor folk har filmet treningsøkter og de villeste opplevelser.

Et eksempel er denne videoen fra YouTube-kanalen, Jukin Video, hvor terrengsyklisten Batek Jaws Szczeki trår til på en måte som fortjener respekt – uten at vi har lyst til å gjøre ham kunsten etter.

Lag dine egne videoer med Aktiv Trening

Hvis du har lyst til å lage dine egne videoer, kan du få et smart actionkamera sammen med Aktiv Trening. Det har en cmos-sensor på 1,3 megapiksler, en 1,7 tommer bildeskjerm og veier bare 48 gram.

Dessuten får du utstyr til feste på hjelm, hjelmrem og monteringsdel til sykkelstyre, sikkerhetsskive og en vanntett beskyttelsesboks i akryl. Kameraet har innebygd høyttaler og mikrofon samt et oppladbart litiumbatteri som lades opp ved hjelp av en medfølgende USB-kabel. Video og stillbilder lagres på et MicroSD-kort. (ikke inkludert).

• Videooppløsning: 1280 x 720 (30 fps), 640 x 480 (60 fps) • Stillbildeoppløsning: 8 MP (3264x2448), 5 MP (2582x1344)

Actionkameraet har i seg selv en verdi på 599 kroner, men du kan få det sammen med 2 utg. av Aktiv Trening for kun 79,50 kroner – du sparer 699 kroner!

Klikk her og få et FOQUS PROX5-actionkamera + 2 utg. av Aktiv Trening

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: