Vindtett underbukse og et par gode handsker, som er helt uunnværlige. 

Fem gode og rimelige utstyrskjøp

Her er fem forslag til essensielt treningsutstyr du kan få til under 400 kroner som kan gjøre treningsturen mye bedre.

14. januar 2022 av Redaktionen
GripGrab Primavera Merino

GripGrab Primavera Merino

1. Varme hender 

GripGrab Primavera Merino 
Pris:
199 kr. / gripgrap.com

Hendene til løpere og spesielt sykkelryttere er utsatt, og det skal ikke veldig lave temperaturer til før de blir kalde – spesielt ikke hvis det blåser og regner. Disse tynne merinoullhanskene fra GripGrab er varme nok til kjølige løpeturer, og på kalde sykkelturer er de perfekte under et par kraftigere vanter.

Smartwool Athlete Edition Approach Crew Socks

Smartwool Athlete Edition Approach Crew Socks

2. Varme, tørre føtter

Smartwool Athlete Edition Approach Crew Socks
Pris:
173 kr. / smartwool.com

Et par gode strømper sikrer deg mot vannblemmer og holder føttene varme og tørre. Glem alt om tykke bomullssokker som bretter seg og blir fuktige og kalde, og kjøp i stedet et par i syntetisk stoff eller ull. Ullen har den fordelen at den varmer selv om den blir våt og lukter lite. Denne modellen med en blanding av merinoull, nylon og elastan både sitter tett og holder godt på fasongen.

Buff Original

Buff Original

3. Allsidig og genial

Buff Original
Pris:
160 kr. / buff.com

En hals er noe av det mest anvendelige treningsutstyret du kan kjøpe. Det enkle stoffstykket beskytter den utsatte halsen, men kan også trekkes opp rundt ørene, brukes som lue eller på mange andre måter. Produsenten Buff, som nærmest har fått produkttypen oppkalt etter seg, tilbyr mange ulike modeller, men det finnes også enda billigere merker.

Orbiloc Run Dual

Orbiloc Run Dual

4. Lys opp med farger

Orbiloc Run Dual
Pris:
320 kr. / orbiloc.com

Mørke, tåke og gjenskinn  fra våte veier og trafikklys ... du kan være vanskelig å få øye på når du løper i vintermørket, så en liten lykt festet på armen eller beinet kan være lurt å ha. Sats gjerne på en lykt som kan blinke, og hvorfor ikke en i blå, grønn eller en annen uvanlig farge, som skiller seg ut fra de øvrige lysene i trafikken? Orbiloc lager noen supre små, solide lykter, som kan festes overalt og – takket være kuppel formen – kan ses fra alle vinkler.

Craft Active Extreme X Wind Boxer

Craft Active Extreme X Wind Boxer

5. Sentral vindbeskyttelse

Craft Active Extreme X Wind Boxer
Pris:
299 kr. / craftsportswear.com


Det kan være en kald fornøyelse å løpe om vinteren, og spesielt underlivet kan være utsatt hvis det blåser og det eneste mellom vintervinden og dine edle deler er et tynt lag lycra. En bokser med vindtett stoff foran kan derfor øke komforten på løpeturen mange hakk. Denne fra Craft gjør jobben, men det finnes også mange andre modeller å velge mellom.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: