Fem ting du må ha i vintergarderoben

I dag kan du få såkalt high visibility-tøy i alle slags utgaver – spesielt utviklet for trening ute i mørket. Vi har sett på noen av sesongens mest iøynefallende varianter.

14. november 2016 av Peter Hyldahl

1. Hals - buff reflective R-YELLOW fluor

Den uunnværlige halsen i supersynlig utgave sikrer at du blir sett i trafikken og den varmer behagelig. Samme funksjoner som originalen, men med reflekser på hver side. Pris: 269 kr.

2. Løpejakke - Asics lite-show winter Jacket

I tillegg til den knallgule fargen, er det tynne refleksstriper både foran og bak på denne jakka som er fin å bruke til de kalde løpeturene i høst og vinter. Den er vindtett og vannavvisende og kan fint kombineres med et varmt mellomlag når det trengs. Pris: 999 kr.

3. Løpetights - 2XU Hyoptik Compression Tights

Løpetights i luksusklassen med innebygget gradert kompresjon og store logoer på sidene. De ser både bra ut når det er lyst og har innebygget refleks til turene i mørket. Med andre ord: svært funksjonelle tights til høst- og vintertrening. Pris: 1099 kr.

4. Vest - swix vistech reflective vest

Med denne vesten er du garantert synlig selv når sikten er på det aller verste. Den norskutviklede vesten er godkjent i henhold til europeiske krav og anbefalt av Trygg Trafikk. Den har mikrofiber i fronten, Lycra bak for optimal ventilasjon og krage med børstet innside. Pris: 599 kr.

5. Hansker - Defeet duraglove

De tynne, tettsittende strikkehanskene er pustende og deilig varme, uten at hendene blir overopphetede. De er vevd i tett og slitesterkt Cordura-garn, og synligheten er på topp på løpeturen. Gummimønsteret gjør at du kan betjene smarttelefonen med hanskene på. Pris: 239 kr.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: