Fem treningsting til ønskelista

Våre testere har hatt snaut 300 produkter i hendene i løpet av 2016. Vi har tatt et tilbakeblikk og valgt ut de beste greiene til ønskelista, uansett hvilken trening du liker.

28. november 2016 av Redaktionen

1. Thule Glide 1

Pris: 4199 kr. Hva: Sammenleggbar løpevogn. Svenske Thule er mer enn takbokser og sykkelstativer til bilen. Deres første løpevogn, er ifølge våre testere en av de beste løpevognene på markedet og fullt på høyde med de mer etablerte modellene. Flere smarte detaljer og god trilling er blant det som ble fremhevet. (AT nr. 6)

2. Nike Lunar Glide 8

Pris: 1249 kr. Hva: Lettvektsløpesko med dynamisk pronasjonskontroll. Vekt: 265 gram. Det var litt av en revolusjon Nike lot deres lette pronasjonssko LunarGlide gjennomgå i sommer. Men resultatet er fantastisk. LunarGlide 8 er blitt lettere og mykere takket være en nyskapende mellomsåle med strategisk plasserte lasersnitt. Det eneste ankepunktet er at mye småstein kan sette seg fast i sålen. (AT nr. 10)

3. Jawbone UP3

Pris: 1495 kr. Hva: Aktivitetsmåler med håndleddspuls. Det diskrete, litt jålete utseendet skjuler et lite hardwaremonster som både måler puls, aktivitet og søvn uten at du behøver å gjøre noe. UP3 vant vårens stortest av aktivitetsmålere, og testerne fremhevet blant annet Jawbones suverene app. (AT nr. 4)

4. Bonk Breaker Chews Strawberry

Pris: 30 kr. Innhold: Protein: 0 g/Karbohydrat: 48 g/Fett: 0 g/Vekt: 60 g/Natrium: 200 mg/ Inneholder koffein. Bonk Breakers vingummiaktige energichews smaker så godt at man har lyst til å spise dem som lørdagsgodt. I tillegg har de optimalt energiinnhold og er vennligere for magen enn flytende geleer. Bonk Breaker Chews vant overraskende klassen for geleer og -chews i sommerens stortest. (AT nr. 7)

5. Garmin Forerunner 10

Med Forerunner 10 leverer Garmin en av markedets beste begynnermodeller for deg som gjerne vil vite hvor fort og hvor langt du løper. Med den utrolig kompakte utformingen, den lettbetjente, selvforklarende brukerflaten og få, men velvalgte funksjoner, er klokken suveren for nye løpere. Prisen er også god. Du får veldig mye for pengene. Akkurat nå får du 12 nr. av Aktiv Trening + en Garmin Forerunner 10 GPS-klokke for kun 499 kr. Du sparer 1755,40 kr. Få tilbudet her.

Se mange flere anmeldelser av lekre gadgets og treningutstyr i denne månedens magasin

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: