© PR

Finn superklokke i naturen

Nå kan du finne splitter nye, rådyre, avanserte GPS-klokker når du er ute på treningstur i skogen eller på fjellet.

12. august 2016

I anledning lanseringen av sin nye avanserte GPS-klokke Suunto Spartan, har Suunto satt i gang tidenes klokkejakt i Norge. 20 treningsklokker legges nå ut på fjelltopper, i vann og på steder der aktive mosjonister trener. De splitter nye modellene som gjemmes rundt omkring i landet har en samlet verdi på over 130 000 kroner.

Spartan Ultra er det siste tilskuddet til Suunto-familien, og når vi skulle finne en kampanje for å involvere alle våre faste brukere, fant vi ut at vi måtte ha en god gammeldags skattejakt. Dette er en skattejakt som skjer i hele landet i en toukers periode, sier markedssjef for Suunto i Norge, Fredrik Mandt.

Deltagerne må forvente å både tilbakelegge høydemeter og svømmetak for å få tak i klokkene. Noen klokker plasseres ut på topper opp mot 2000 meters høyde, mens andre plasseres i vann.

Deltagerne skal få legge igjen litt svette og slit for å få fatt i en klokke. Vi slipper de 20 klokkene med ujevne mellomrom over 14 dager, forteller Mandt.

Og det er ikke hvilke som helst klokker du kan få tak i. Den mest eksklusive klokka i den nye serien, Suunto Spartan Ultra Titanium, vil koste 7500 kroner.

Alle som vil være med på skattejakten må registrere seg på SUUNTO Spartan Experience før 24. august for å få vite hvor klokkene er gjemt. De første klokkene er allerede sluppet, så det er ingen tid å miste.

Hvis du ikke vil ut å jakte på en av klokkene, vil de være å finne i butikkene fra 15. august.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: