Produktinfo 3 x glass, etui, pusseklut. Vekt: 23 gram

God brille, god pris

Brillen ble testvinner foran en rekke dyrere modeller og beviser ved hjelp av knivskarp design, lav vekt og suveren passform at en god sportsbriller ikke behøver å koste skjorta.

## Swiss Eye Novena | |

Konklusjon: De funksjonelle egenskapene er på topp, og designen sitter som et skudd. Du får med andre ord en høyst tidsriktig brille for en rimelig penge.

Pris: 799 kr.

www.swisseye.com

Brillen ser unektelig bra ut og var blant dem som testerne ville prøve først. Passformen er også god. Den lave vekten gjør at brillen sitter nesten umerkelig på nesen. Den myke, trinnløst justerbare nesebroen bidrar til den gode opplevelsen, og myk gummi på brillestengene danner en ganske brukbar kontaktflate.

Brillestengene kan ikke justeres, men det er ikke noe stort problem ettersom passformen er så god og innfatningen smidig nok til å passe stort sett alle ansiktsformer. Glassene gir god skjerming og ligger langt nok fra ansiktet til at brillen ikke dugger.

Pakken inneholder tre glass. Utskiftingen er enkel når man først får tak i nesebroen, som følger med over. Det er først og fremst her, under håndteringen av innfatningen, at man merker forskjell i forhold til dyrere briller. Plastkvaliteten på innfatningen føles billig. Det har ingenting å si rent funksjonelt, men den føles litt skrøpelig.

Les også

Hva vil du oppnå med treningen det neste året?

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: