Justering Quick-Fit-spennen er enkel i bruk – også med våte fingre. Det svakt tonede glasset demper dessuten skarpt lys.

Gode svømmebriller gir overblikk

Du skal lete lenge etter svømmebriller som er bedre enn disse.

## Aqua Sphere Kayenne | |

Passform: Både nakkerem og gummilister gir førsteklasses passform.

Funksjon: De sitter tett og godt, og synsfeltet er enormt. Perfekt!

God til prisen: En sjelden investering, og prisen er uansett lav

Konklusjon: Kayenne er et godt valg når de gamle svømmebrillene er klare for gjenvinning. De skiller seg fra mengden og innebærer en klar oppgradering. De store glassene gir et godt og bredt synsfelt, og brillene sitter både tett og godt

Pris: 230 kr.

www.aquasphereswim.com

Aqua Sphere Kayenne

Aqua Sphere treffer virkelig blink med disse brillene, som gjør nøyaktig det man vil at et par gjennomført gode svømmebriller skal gjøre. For det første er de helt og absolutt tette. Uansett hvordan vi rullet rundt i bassenget, holdt brillene stand uten å slippe inn en dråpe vann bak glassene. Det er mulig å tilpasse gummilisten rundt øynene, og det smarte remsystemet er utstyrt med en såkalt Quick-Fit-spenne som gjør det mulig å justere strammingen enkelt og uten fomling.

Synsfeltet begeistrer også. Det er nemlig enormt og gir knivskarp oversikt under vannflaten – nesten slik man kjenner det fra dykkerbriller.

Toningen er optimal for innendørsbruk og tar akkurat brodden av det skarpe taklyset, uten at du av den grunn behøver å svømme rundt i halvmørke. Vil du svømme ute på en solskinnsdag, bør du være klar over at glassene ikke er beregnet på sterkt dagslys. Da finnes det bedre alternativer, også fra Aqua Spheres eget sortiment.

De store glassene er et stort pluss ved denne modellen fra Aqua Sphere og gir et stort og åpent synsfelt.

PRODUKTINFO:

Svømmebriller med ekstra stort synsfelt samt rem som justeres med en Quick-Fit-spenne. Svakt tonede glass.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: