Produktinfo Crossfitsko med 4 mm hældropp. Fleksible soner i sålen. Vekt: 195 gram.

Bakkekontakt

En gjennomtenkt og velfungerende sko for crossfit og styrketrening.

## New Balance Minimus | |

Funksjon: Skoen er glimrende til funksjonell styrketrening.

Passform: Det er god plass foran, men hælkappen kunne vært bedre.

God til prisen: Skoen virker slitesterk og robust og vil holde lenge.

Konklusjon: Bortsett fra en litt svak hælkappe er Minimus-skoene fra New Balance et utmerket alternativ for deg som driver med crossfit, og andre som blander kardio- og styrketrening. Vi var spesielt begeistret for bakkekontakten og den gode luftingen.

Pris: 1.000 kr.

www.newbalance.com

New Balance Minimus

Skoen er basert på produsentens populære sko for naturlig løping. Det betyr at føttene befinner seg få millimeter over gulvet, og at sålen er meget fleksibel. Den kombinasjonen er perfekt til styrketrening og eksplosive spurter.

Uansett om vi trente tunge knebøy, sparket fra i romaskinen eller utfordret skoen på andre måter, opplevde vi den som en kompetent medspiller som ga perfekt støtte og bakkekontakt. Én medvirkende årsak er den gode bredden rundt forfoten, slik at foten kan utvide seg og dermed fordele trykket og balansen over en større flate.

Solide forsterkninger ved tåspissen gjør skoen robust. Den er også særdeles luftig, slik at du unngår svette føtter selv i opphetede treningslokaler. Én liten svakhet er hælkappen, som kunne sittet bedre. Men det var bare merkbart under spesielle øvelser som bakkespurt og tunge dytt.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: