Produktinfo Treningssko for innendørs styrketrening. Anatomisk innvendig såle og overdel i jakskinn. Fås i fire farger. Str. 40–46.

Biom uten bakkekontakt

Biom Train treffer dessverre ikke helt blink, til tross for høy komfort og glimrende ventilasjon.

Ecco Biom Train | |

Konklusjon: Biom Train treffer dessverre ikke helt blink, til tross for høy komfort og glimrende ventilasjon. Til styrketrening vil vi når som helst foretrekke et par håndballsko eller lignende enkle sko med en lav og flat såle som gir god bakkekontakt.

Pris: 1200 kr.

www.ecco.com

Den er laget for innendørs styrketrening og fungerer på mange måter fint. På ett viktig punkt har den imidlertid en svakhet. For å begynne med det positive, så er overdelen i jakskinn så utrolig mykt og godt at skoen nærmest kjærtegner foten. Det er også et pluss at Biom Trains har en fast og hard såle.

For å kunne stå stabilt under virkelig tunge løft er det viktig at sålen ikke er myk og ettergivende. Men man mister likevel bakkekontakten, bokstavelig talt. Den faste sålen er nemlig altfor høy. Føttene bør være så nær gulvet som mulig under tunge løft, og det er de ikke her. Hvis Ecco sørger for å kutte litt på sålehøyden, har de derimot et førsteklasses produkt.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: