Hva? Styrketreningssko med stabiliserende borrelås over vristen. Avstivet mellomsåle. Vekt: 339 gram (str. 42).

Bunnsolid sko for tunge løft

Inov-8 treffer blink med nytenkt og komfortabel styrketreningssko.

## Inov-8 Fastlift 335 | |

Pluss: Overlegen sålekonstruksjon og komfortabel passform.

Minus: Litt billig materialfølelse.

Pris: 1600 kr.

Konklusjon: Skoen er fantastisk til styrketrening. Det er særlig under tunge løft at den gjennomtenkte sålen kommer til sin rett, men skoens øvrige egenskaper gjør at den generelt er en fryd å trene i.

www.inov-8.com

Du vil elske denne skoen hvis du driver med crossfit eller vanlig styrketrening.

Sålen er konstruert slik at du kan bruke ekstra mye kraft på knebøy, utfall og andre tunge benøvelser. I motsetning til vanlige gummisko er det lagt inn helt stive ”søyler” i hælen som hindrer at mellomsålen presses vekk under deg. Følelsen av udempet kraftoverføring er umulig å beskrive, og det er utrolig hvor mye det har å si at man får løftet hælen en tanke og likevel står støtt på en bunnsolid plattform.

I erkjennelsen av at de færreste mosjonister nøyer seg med å trene tunge benøvelser, har Inov-8 designet skoen slik at den fremre delen av skoen er ganske fleksibel. Det gjør at den utmerket godt kan brukes under alle de øvrige øvelsene som gjerne inngår i crossfit, for eksempel sirkeltrening og andre former for krevende trening. Selv rask spurttrening fungerer uten problemer med Fastlift-skoen.

Takket være den myke overdelen og en god tradisjonell snøring som suppleres av en bred borrelåsrem over vristen, sitter skoen som et skudd på foten og sørger for førsteklasses komfort.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: