Det feteste treningsutstyret å ha hjemme

Vil du overbevise samboeren om at dere skal ha en romaskin eller trimsykkel i stua, er det kanskje en av disse løsningene du bør presentere.

20. mai 2016 av Jesper U. Larsen

Slutt å gjemme bort treningsmaskinen i kjelleren – nå skal utstyret både være funksjonelt og se fint ut. Vi har funnet fire eksempler på trenden.

1. Designer-håndvekter

Et stativ med håndvekter pynter ikke akkurat opp i stua. Det har tyske Hock forsøkt å endre på og har kommet opp med disse designervektene i rustfritt stål, valnøtt og aluminium. Du kan også få et stativ i samme stil. Sett til 17 000 kroner (20 kilo-sett)

2. Kabeltårn deluxe

Firmaet NOHrD står bak en hel serie av treningsutstyr som er designet til å passe inn i hjemmet. Kabeltrekkstasjonen kan brukes til et hav av øvelser – og i denne slanke utgaven krever den bare begrenset med plass. Fås i forskjellige farger og tresorter. Sett til 16 000 kroner (ask)

3. Ro som Frank Underwood

Etter at den her vært med i TV-serien "House of Cards" har WaterRower-en blitt kjempepopulær. Romaskinen fås i flere forskjellige tresorter og er nettopp kommet i en sort ”shadow”-utgave. Det er vann som yter motstand, noe som gir svært realistisk rotrening og behagelig lyd. Sett til 4400 kroner (valnøtt)

4. Verdens dyreste trimsykkel

Hvis du har nok penger, kan du bruke noen av dem på verdens dyreste trimsykkel. Den er naturligvis fra Italia, er laget i karbon og glassfiber og har et helt unikt design. Den kan egentlig ikke noe mer enn en vanlig trimsykkel, men matcher kanskje designmøblene. Sett til 80 000 kroner (karbonmodell)

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: