Få motivasjon til treningen med Aktiv Trening

Nå kan du få masse motivasjon til treningen med en smart aktivitetsmåler som både teller skrittene, holder kontroll på kaloriene, analyserer søvnen og måler pulsen – og mye mere. Og så koster den bare 99,50 kr.!

12. august 2019

Det er morsomst å trene når man kan se at man får noe ut av anstrengelsene. For det gir masse motivasjon og energi å følge med på hvor mye man får rørt på seg og hvor mange kalorier man forbrenner i løpet av dagen. Derfor er de geniale aktivitetsmålerne på kort tid blitt superpopulære, og akkurat nå kan du få en flott modell sammen med Aktiv Trening.

Den smarte aktivitetsmåleren teller både skrittene, viser hvor langt du har gått, måler puls, analyserer søvnen og registrerer hvor mange kalorier du forbrenner. Og du kan holde øye med alt sammen på skjermen på måleren.

SMART AKTIVITETSMÅLER + TRE NUMMER AV AKTIV TRENING: 99,50 KR.

Aktivitetsmåleren er utrolig enkel å bruke. Du laster bare ned en app til smarttelefonen, taster inn alder, høyde og vekt – og så er du i gang. På appen kan du også taste inn målene dine. Aktivitetsmåleren kan registrere 21 forskjellige treningsformer, så hvis du for eksempel har en ambisjon om å gå 10 000 skritt eller sykle en halv time hver dag, velger du det i appen, og så kan du følge med på aktivitetsmåleren. Det er smart!

Aktivitetsmåleren har også optisk pulsmåler. Det betyr at du hele tiden kan følge hjertefrekvensen, og på appen kan du se utviklingen i løpet av døgnet. 

Aktivitetsmåleren kan dessuten registrere hvordan du sover. En god natts søvn er utrolig viktig for helsa, og ved å registrere bevegelsene i løpet av natta kan måleren analysere søvnen din. Neste morgen kan du se om du har fått den lette og dype søvnen du har behov for eller om det er noe ved sovevanene du bør endre.

I tillegg har aktivitetsmåleren en lang rekke andre funksjoner – for eksempel:

  • Touch-screen, så du kan sveipe gjennom en enkel meny.
  • Du kan ta imot beskjeder som SMS, messenger, Twitter, Skype og mange flere på måleren når du trener. Når noen ringer kan du også se hvem det er i displayet.
  • Du kan sette måleren til å vibrere når du er inaktiv i for eksempel en time.
  • Måleren synkroniseres automatisk med mobilen via bluetooth.
  • Enkelt overblikk over daglig, ukentlig og månedlig aktivitet.
  • Måleren har en funksjon som kan få telefonen til å gi lyd hvis du ikke finner den.


VIL DU GI motivasjonen et kjempeløft – og følge med på aktiviteten? Akkurat nå kan du få den smarte aktivitetsmåleren sammen med tre nummer av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+49,50 kr i porto – totalt 149 kr) Du sparer 970 kr.! Les mer om det gode tilbudet her.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: