Pull up stang
Pull up stang

Her ser du tre gode pull up stenger for forskjellige behov.

Kroppshevinger: 3 gode stenger for kroppsheving

Kroppsheving er en suveren styrkeøvelse som du kan trene hjemme. Her ser du tre gode pull up stenger for forskjellige behov.

Vil du trene ute eller inne, vil du kunne pakke bort treningstutstyret når du ikke bruker det, og hvor mye er du villig til å betale? Dette er blant tingene du bør vurdere før du velger en pull up stang for kroppshevinger.

Pull up stang til dørkarmen:

Vil du gjerne kunne pakke bort pull up stangen etter trening og slippe å borre i veggen, velger du en stang som kan festes i en dørkarm. Den ene delen av apparatet legges over dørkarmen, mens stangen du trekker i hviler mot karmen på motsatt side av døren. Dermed står pull up stangen i spenn og holder seg i ro. 

Pris: 250–400 kroner.

Pull up stang med veggfeste

Vil du heller ha en permanent løsning, fester du stangen på veggen. Det krever en solid vegg å montere pull up stangen på, men så kan du også trene uten å være i veien for andre som måtte ha behov for å gå gjennom døren. 

Pris: 700–1100 kroner.

Pull up stang for utebruk

Har du lyst til å trene i hagen, eller hvis du har ditt eget romslige treningslokale, kan et lett pull up stativ i aluminium være en mulighet. Det gir muligheten til å trene alle tenkelige varianter av kroppsløftøvelser. 

Pris: 1000–1500 kroner.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: