Produktinfo Rembasert treningssystem. Lengden på de værbestandige nylonremmene er justerbar. Veske, veiledning og dvd med øvelsesbeskrivelser o.l. er inkludert. Dørfeste til 299 kroner fås separat.

Remdrevet styrketrening

Morsom og funksjonell hjemmetrening får en helt ny og særdeles effektiv dimensjon med det kompakte og uslitelige TRX Suspension Training Pro system som egner seg like bra for utendørs som for innendørs styrketrening.

28. oktober 2011

## TRX Suspension Training Pro | |

Brukervennlig: Bruken går som en lek når først alt er på plass.

Kvalitet: Remmer og annet virker uslitelig. Et stort pluss ved utendørs bruk.

God til prisen: Verdt prisen, selv om du nok betaler en del for ideen.

Konklusjon: Det kompakte TRX Suspension Training Pro system er perfekt på reiser. Men det er like mye et effektivt hjemmetreningsredskap for funksjonell styrketrening. Kjernemuskulaturen aktiveres kontinuerlig, og øvelsene er langt mer krevende enn det ser ut til ved første øyekast.

Pris: 1.849 kr.

www.gymgrossisten.no

TRX Suspension Training Pro

Er det ikke litt dyrt for en haug med lastestropper? Dette var et spørsmål vi fikk flere ganger da vi viste frem TRX-utstyret for venner og kjente. Og det virker unektelig mye å gi de nærmere to tusen kronene som settet koster. Problemet, hvis man synes det er et problem, er bare at utstyret er så utrolig gjennomtenkt og fungerer så uforskammet bra at vi ikke nøler med å gi disse stroppene vår varmeste anbefaling.

Grunntanken bak det ultrakompakte treningssystemet er å utnytte kroppsvekten, mens remsystemet fungerer som et ankerfeste som du enten holder i med hendene eller bruker til å feste føttene. Dermed er forutsetningene til stede for en uhyre effektiv styrketreningsøkt der du kan presse de store muskelgruppene til det ytterste og få aktivert de mange små musklene som primært sørger for å holde kroppen stabil.

Nettopp stabilitetstreningen er en av de store fordelene med TRX-systemet. De myke remmene tvinger deg til å stabilisere kroppen mens du utfører for eksempel armhevinger og enkelte av de andre øvelsene som er vist i den medfølgende dokumentasjonen.

Selve rem systemet er uhyre enkelt å bruke. En solid grein eller en stolpe et par meter over bakken er alt som skal til for å feste den integrerte løkken. Vil du trene innendørs, kan du kjøpe et "anker" som kan festes i en dør eller en solid vinduskarm. Deretter er det bare å justere lengden på de to remmene slik at løkkene befinner seg i anbefalt høyde over gulvet, og så er du klar for det store utvalget av øvelser.

I begynnelsen kan det være litt vanskelig å få tak på de mer komplekse øvelsene. Men etter kort tid var selv de av testerne som hadde dårligst koordinasjonsevne, i stand til å få fullt utbytte av selv kompliserte øvelser. Sammenlignet med vanlig vekttrening ligger utfordringen først og fremst i å dosere belastningen slik at øvelsen verken er for lett eller for tung. Men det finner du fort ut av. Og hele veien gjennom programmet er du sikker på å få grundig kontakt med hver eneste muskel.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: