Produktinfo: Sett med to væskehansker og én 250 ml flaske. Netting i håndflaten og mykt stoff på håndryggen. En justerbar stropp er festet til den bitevennlige tuten. Str. S, M og L.

Håndholdt drikkeflaske

Salomon har en overraskende god løsning for å få med seg væske på løpeturen.

## Salomon Sense Hydro S-Lab Set | |

Funksjon: Systemet fungerer fint, men festet av flasken kan bli bedre.

Kvalitet: Gode materialer og generelt høy kvalitet.

God til prisen: Litt dyr, men idé, kvalitet og funksjon forsvarer prisen.

Konklusjon: Selve flasken får toppkarakter, og sammen med håndstroppen til det nye væskehåndsettet blir den enda bedre. Funksjonen er god, men det er likevel rom for forbedringer når det gjelder de to stroppene som skal holde flasken på plass.

Pris: 300 kr.

www.salomonrunning.com

Vi har tidligere gitt uttrykk for hvor godt vi liker drikkeflaskene fra Salomon i denne spalten. Nå har de fått et ekstra løft.

Bak det kryptiske produktnavnet finner vi nemlig et par smarte "hansker" som gjør det mulig å løpe med den myke flasken i hånden uten å måtte bruke krefter på å holde den.

Det er nemlig vår erfaring at selv lett muskelbruk for å holde en flaske, ender som spenninger i skuldrene. Det slipper du med disse hanskene.

Settet leveres med to hansker og én flaske. Det gir i praksis mulighet for å la flasken skifte hånd eller å ta med seg to flasker.

Konstruksjonen er gjennomtenkt, fra nettingpanelene i håndflaten til svettebåndet på oversiden og den lille løkken til den myke bitetuten.

Eneste ankepunkt er at de elastiske stroppene som holder flasken, kan forskyve seg og dermed få en del av flasken til å henge og slenge.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: