Hodelykt Silvas lille hodelykt sprer lys i skogens mørke, slik at du kan trene uansett tidspunkt.

Helt strålende lampe

Minimalistisk lampe fra Silva som sitter godt, er lett som en fjær og lyser godt opp på løpeturen.

Silva Trailrunner hodelykt | |

Funksjon: Lykten sitter suverent når du løper, og lyset er sterkt nok.

Kvalitet: Lykten er preget av kvalitet og gode løsninger tvers igjennom.

God til prisen: Absolutt. 590 kr for en god hodelykt er meget rimelig.

Konklusjon: En meget funksjonell hodelykt som er perfekt for løping, takket være lav vekt og høy komfort. Lysstyrken er tilstrekkelig til løping, men for svak for terrengsykling og lignende. Vi har ingenting å utsette på den rimelige prisen.

Pris: 590 kr.

www.silvanorge.no

En hodelykt redder løpetreningen i mørke kvelder. Den skaper et alternativ til de ukoselige og slitsomme asfaltturene og gjør det mulig å begi seg ut på stiene i skogen selv etter at mørket har falt på. Det er en intens opplevelse å løpe i en kullsvart skog og plutselig overraskes av et par like overraskede dyreøyne i mørket, mens stien gradvis åpenbarer seg i lyset fra hodelykten. I den forbindelse er Silvas rimelige Trailrunner et overraskende godt valg.

I motsetning til mange andre hodelykter har den en fin balanse mellom lyssutbytte, komfort og vekt. Lykten sitter meget godt på hodet. Det skyldes dels den brede, silikonbelagte remmen, men også at batteripakken er montert på remmen. Det gir god balanse og hindrer at den blir fremtung. Den lave vekten og den beskjedne størrelsen påvirker selvfølgelig lysstyrken, og du får ikke på langt nær den flombelysningen som de kraftigste hodelyktene byr på. Men lyset er kraftig nok til å lyse opp 8–10 meter av stien foran deg. Samtidig kan lampen vinkles slik at den lyser skrått nedover og kaster lys over de utfordringene som ligger rett foran deg.

Intelligent!

  • Silvas patenterte lysdiodesystem sørger for godt lys både rett frem og til sidene.

Ergonomi!

  • Både batteripakken og lampen er ergonomisk utformet, slik at de sitter godt.

PRODUKTINFO:

Tre lysdioder og tre lysstyrker. Lyser opptil 45 m med en styrke på 80 lumen. Bruker to AAA-batterier og lyser i opptil 24 timer. Vekt: 135 gram.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: