Produktinfo: Robust, vann- og støvtett deksel til iPhone 5. Fås også til iPhone 4 og iPad. Vekt: 30 g.

IPhone-rustning

Er du lite flink til å passe på iPhonen, er Lifeproof en god investering.

## LifeProof iPhone 5 Cover | |

Funksjon: Glimrende. Dekselet beskytter uten å påvirke funksjonene.

Kvalitet: Virker vellaget, med robuste materialer.

God til prisen: Dyrt deksel, men det kan det være verdt.

Konklusjon: LifeProof er et av de beste alternativene når du vil beskytte iPhonen optimalt. Det ser relativt bra ut, det fungerer akkurat som det skal, og det beskytter uten å påvirke telefonens funksjonalitet. Likevel virker prisen på 749 kroner litt vel drøy.

Pris: 749 kr

www.lifeproof.com

Til tross for produsentens løfter om at LifeProof iPhone 5 Case både er støtsikker, vann- og støvtett, er vi ikke like skråsikre idet vi kaster vår splitter nye iPhone 5 gjennom luften og ser den lande hardt i en sølepytt.

Dekselet består av et todelt plastskall som klikkes sammen rundt en isolerende O-ring. Alle telefonfunksjoner kan betjenes fra utsiden, og tilkoblinger til lader- og hodetelefonkontakt, der det nødvendigvis må være hull i kapslingen, er også støv- og vanntette. Betjeningen av berøringsskjermen skjer via en klar og ganske kraftig plastfolie.

Det fungerer upåklagelig – også med våte fingre. Lyden fra høyttaleren trenger fint gjennom plasten, og også kameraet fungerer som det skal, takket være optisk glass i dekselet. Og dekselet virker: Vår iPhone overlevde heldigvis både flyturen og den våte landingen.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: