Fakta: Lite, kompakt videokamera. Vanntett. Full HD (1080) /30 bps. Stillbilder på 5 megapiksler. GoPro Hero kan monteres nesten overalt, også på sykkelhjelmen og skiene.

Lite kamera til lav pris

GoPros minste actionkamera har sine begrensninger, men er bra til prisen.

## GoPro Hero | |

Pluss: Billig, enkel i bruk, robust og med brukbar bildekvalitet.

Minus: Svak stillbildefunksjon, ingen WiFi-støtte, ikke mulig å bytte batteri.

Pris: 1290 kr.

Konklusjon: GoPro Hero har klare begrensninger, men hvis du bare vil filme på amatørnivå, er dette et av de beste alternativene når du vil ha et billig, enkelt og svært robust actionkamera.

www.gopro.com

Det nye og rimelige actionkameraet fra GoPro koster rundt en tredel av den nest billigste modellen, men gjør mye av det samme – nemlig å filme actionutfoldelser i glimrende kvalitet.

Kameraet har samme type beskyttende hus som de dyre modellene, og tåler altså vann, slag og støv. Men du må også akseptere visse kompromisser. Kameraet kan for eksempel ikke tas ut av huset, og det kan bare brukes når klaffen er slått ned. Kameraet betjenes ved hjelp av en knøttliten skjerm som er vanskelig å avlese.

Du kan montere de samme holderne som på de dyrere modellene, men du kan ikke bytte batteri eller koble til like mye ekstrautstyr.

Filming skjer i full HD-oppløsning ved 30 bilder i sekundet. Kvaliteten er god og fri for risting, men hastigheten er ikke god nok for svært raske actionopptak. Går det fort, kan du filme med 60 bilder i sekundet ved lavere oppløsning, men forskjellen i oppløsning er tydelig på en stor skjerm.

Oppløsningen på stillbildene er på bare fem megapiksler, og da kan du faktisk være bedre tjent med en smarttelefon. Til gjengjeld kan du ta fem stillbilder i sekundet.

Les også: Alt om GoPro-kameraer: Hvilket GoPro-kamera skal jeg velge?

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: