Fire lysdioder De fire små lysdiodene gir godt lys, og du kan bytte til lavere lysstyrke hvis du vil spare på batteriene.

Liten lykt – mye lys

Hodelykt til god pris og som er lett å betjene.

Silva Twilight II hodelykt | |

Konklusjon: En smart og brukervennlig hodelykt med kraftig lys, til en overkommelig pris. Hjelmfestet er en god detalj som gjør det mulig å bruke lykten på sykkelturen og klikke den fast på sykkelhjelmen.

Pris: 299 kr.

www.silvanorge.no

Vi synes at Silva har klart å integrere flere gode detaljer i den lille hodelykten Twilight II, som er glimrende for sykkelpendlere eller løpere som trener etter mørkets frembrudd.

Lyset kommer fra fire lysdioder. De er små, men gir overraskende godt lys. Ved hjelp av en liten knapp på lampen kan du bytte mellom en kort og bred eller en smal og lang lyskjegle.

Vi synes likevel at lykten fungerer best på full styrke, og med tre AAA-batterier holder den det gående ganske lenge før du slipper opp for strøm. Silva oppgir selv batterilevetiden til opptil 90 timer.

Hodelykten leveres også med en svært praktisk spenne for hjelmbruk. Den fester du på hjelmen, og så kan du bytte mellom elastisk pannebånd og sykkelhjelm med et enkelt klikk.

PRODUKTINFO:

Liten og lett hodelykt med lysdioder. Tre lysstyrker og justerbar lyskjegle. Spenne for feste på sykkelhjelm følger med.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: