Produktinfo Beanie med LED foran og bak. Blink eller konstant lys. 360-graders reflekser. To størrelser.

Blinkelue

Det er godt tenkt å utnytte moderne LED-teknologi til å sette for- og baklys på en lue. Løpeluen Domelite Lightwave blir heller ikke dårligere av at den i tillegg både er myk og god.

## Nathan Domelite Lightwave | |

Konklusjon: Domelite Lightwave er en velfungerende lue kombinert med integrert LED-lys. Det er godt tenkt – og nesten like godt utført. Hadde vi også sluppet å demontere lyset ved vask, ville vi gitt toppkarakter. Som det ser ut nå, må produktet ta til takke med fem store stjerner.

Pris: 279 kr.

www.nathansports.com

Nathan Domelite Lightwave

Det er godt tenkt å utnytte moderne LED-teknologi til å sette for- og baklys på løpeluen. Det gjør ikke saken dårligere at Domelite Lightwave i tillegg er både myk og god. Og selv uten lysdiodene ville de mange refleksene gjort deg godt synlig i trafikken.

I tillegg hjelper fleecefôringen som ligger som et bånd rundt hodet, både på komforten og varmen. Toppen er i tynn nylon som tillater overskuddsvarmen å fordampe. Det gjør luen godt egnet til løpetrening, så lenge det ikke er altfor kaldt.

Én ting irriterer likevel: Når luen skal vaskes, må LED-båndet møysommeligt tas bort. Det er irriterende – ikke minst når man skal ha det på plass igjen etter vask.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: