Julegavetips: Den perfekte gaven for aktive menn

Gi en du er glad i en fantastisk start på året med Aktiv Trening og en flott treningstrøye fra Craft.

2. desember 2017 av Redaktionen

Har du fortsatt ikke funnet den rette julegaven til din aktive kjæreste, mann, bror, onkel eller venn? Fortvil ikke. I Aktiv Trenings julegaveshop kan du få en fantastisk flott treningstrøye fra populære Craft. 

Trøya er en del av Craft Active Comfort-linje, som ble lansert for et par år siden og som har høstet mange stjerner både i Aktiv Trening og flere andre outdoor- og treningsmagasiner. Trøya er framstil i et nytt, meget mykt materiale som føles utrolig behaglige og bomullsaktig mot huden, men som samtidig har flere funksjonelle kvaliteter. 

Trøya er hurtigtørkende og svettetransporterende, og så er den en perfekt treningsmakker både under en jakke på kjølige dager eller som eneste lag på treningssenteret når været blir varmere.


Akkurat nå får du den flotte treningstrøya for 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto). Men det er ikke alt!


Sammen med trøya får du også tre utgaver av Aktiv Trening, Norges beste treningsmagasin med masse inspirasjon og motivasjon for aktive kvinner og menn. Hver måned kan du glede deg til masse spennende input til mosjon og trening, motiverende planer og guider, fascinerende historier om nye trender og grundige artikler fra treningsverdenen - alt sammen overkommelig, flott og underholdende presentert.


I tillegg får du programmer, øvelser, teknikker og nyttige tips som utvikler treningen din og hjelper deg med å nå målene dine. Du får også den nyeste kunnskapen om løping,sykling, styrketrening, kosthold og helse, og vi lager markedets mest omfattende tester og anmeldelser av gadgets, klær og sko til trening, slik at du kan velge smart og unngå irriterende feilkjøp.


Når du bruker krefter, må du selvsagt også få ny energi inn. Derfor gir vi deg mange oppskrifter på sunn og god mat som gir ny energi, er bra for restitusjonen og - ikke minst - smaker fantastisk.

Vi gleder oss til å gå inn i 2018 og hjelpe deg eller noen du er glad i til å nå målene sine. 

Her kan du lese mer om tilbudet – og klikk her for å laste ned et gavekort du kan gi bort på julaften. Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: