Produktinfo Tynn hanske med LED-lys og fingertupper for betjening av smarttelefoner. Batteri ved håndleddet. Str. S/M og L/XL.

Hendig lys

En løpehanske med blinklys, men den har også mange andre smarte detaljer.

21. november 2012

## Nathan TEC Gloves | |

Funksjon: Lys, reflekser, frotté og "telefonfingre". Et helstøpt produkt.

Passform: Sitter fast og godt. Litt følbare sømmer i fingrene.

God til prisen: Design, materialer og funksjonalitet rettferdiggjør prisen.

Konklusjon: De mange detaljene virker gjennomtenkte i disse ganske tynne, lekre og velsittende TEC Gloves fra Nathan. Batteri og elektronikk veier riktignok noen gram ekstra, men det er en minimal pris å betale for den økte trafikksikkerheten.

Pris: 290 kr.

www.nathansports.com

Nathan TEC Gloves

Det er godt gjort å ta et så enkelt produkt som en løpehanske og utvikle den i den grad at selv nerdene lar seg fascinere.

Det er to ting som gjør denne hansken annerledes. Den mest iøynefallende er selvfølgelig de blinkende lysdiodene som sammen med refleksene sørger for at du blir sett. Den andre er materialvalget på tommel-, peke- og ringfinger, som gjør det mulig å betjene en berøringsfølsom telefonskjerm. Lysdiodene tennes og slukkes enkelt ved hjelp av en liten bryter ved håndleddet, og verken batteri eller lysinnsats er i veien under bruk.

Andre gode detaljer som rettferdiggjør den litt høyere prisen, er en rekke tynne gummistriper i håndflaten som sørger for et sikkert grep om alt du tar i. I tillegg satte vi stor pris på frottésonene ved tommelen for den obligatoriske tørkingen av en dryppende nese. Alt i alt et helstøpt og vellykket produkt.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: