Produktinfo Fingerhanske med uttagbar vindvott. Silikongummi på fingrene. Flere reflekser. Str. XS–XL.

Smart vinterhanske

Pearl Izumis varme fingerhanske kan lett lages om til en vindtett og synlig vott.

Pearl Izumi Shine Wind Mitt | |

Passform: Varm og velsittende både på hånd og fingre.

Kvalitet: Både materialvalget og konstruksjonen er av strålende kvalitet.

God til prisen: Prisen matcher det store bruksområdet.

Konklusjon: En funksjonell vinterhanske spesielt for løping og langrenn. Kombinasjonen av isolering, vindbeskyttelse og ventilasjon fungerer glimrende, ikke minst takket være den uttagbare vindbeskyttelsen.

Pris: 399 kr.

www.pearlizumi.com

Med Pearl Izumis Shine-hanske kan du helgardere deg mot lunefulle værforhold og skiftende kroppstemperatur mens du trener.

Hansken ser umiddelbart ganske vanlig ut, men når du tar den på deg, merker du fort at noen har tenkt. Den har nemlig gode og funksjonelle detaljer som får hansken til å skille seg ut fra andre vinterhansker.

Mest iøynefallende er det innebygde vindtrekket som er gjemt unna i en lomme over knokene. Når du tar ut overtrekket og trer det over fingrene, har du en effektiv beskyttelse mot kald vind. Det satte vi særdeles stor pris på når temperaturen på løpeturene lå flere grader under null.

Fingrene har også velplasserte silikonsoner som gir god kontakt med musikkspilleren og godt grep rundt langrennsstavene. I langrennsløypa opplevde faktisk testerne at det gode grepet fungerte svært så bra. Det neongule materialet og refleksene gjør også at du er godt synlig i mørket.

Det eneste negative er at den kraftige sømmen i skaftet har en tendens til å gnage.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: