Produktinfo Løpehanske med innebygd vindbeskyttelse, neonfarge og reflekser. Fås i to farger. Str. S–XL.

Smarte løpehansker

Med Craft Hybrid Weather Glove er du klar for både kalde og milde vinterdager. Hansken har en mengde smarte detaljer – særlig overtrekket fortjener ros. Se hele anmeldelsen her.

## Craft Hybrid Weather Glove | |

Funksjon: En hanske med mange gode og velfungerende detaljer.

Passform: De smidige materialene sørger for glimrende passform.

God til prisen: Ikke blant de billigste, men kan brukes hele vinteren.

Konklusjon: Glimrende hanske med gjennomtenkte detaljer som bidrar til god funksjonalitet. Særlig overtrekket fortjener ros. Det gjør hansken anvendelig både på milde vinterdager og når det er bitende kaldt.

Pris: 299 kr.

www.craftnorge.no

Craft Hybrid Weather Glove

At en løpehanske ikke bare er en hvilken som helst hanske, forstår man så snart man har fått på seg Crafts Weather Glove. Dette er utvilsomt blant de mest teknisk avanserte hanskene vi har prøvd. Den mest iøynefallende detaljen er det smarte vind- og vanntette overtrekket som finnes i den lille lommen på oversiden av hansken, og som trekkes ut over fingrene når nordavinden herjer.

Overtrekket er fullstendig tett og bidrar med overraskende mye varme, og det er lett å pakke det bort når været blir mildere. Det gjør hansken allsidig og gjør at den kan brukes hele vinteren. Bortsett fra overtrekket markerer hansken seg med et tøyelig materiale i fluorescerende neonfarge dekket med reflekser for økt synlighet.

Fingertuppene på tommel- og pekefinger virker på berøringsskjermer, og frottéstoffet på tommelen er laget for å tørke en våt vinterhud. Alt dette er likevel uinteressant hvis ikke hanskene sitter godt, men det gjør de heldigvis.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: