Produktinfo Løpejakke med avtagbare ermer og hette. 100 prosent polyester med Windstoppermembran gjør jakken vind- og bygetett. Reflekser og lommer. Fås i rød, blå, svart, grønn. Str. S–XXL.

Alt i ett-jakke

Med et enkelt håndgrep forvandles Gores romslige løpejakke til en løpevest.

24. februar 2011

Gore Essential AS Zip-Off | |

Kvalitet: Materialvalg, kvalitet og finish er av høy klasse.

Passform: Meget romslig, men uten at jakken flagrer for mye.

God til prisen: Som alltid med Gore er prisen relativt høy.

Konklusjon: Jakken er god for begynnere som ønsker en jakke som passer til det meste, og som primært vil bruke den på rolige løpeturer. Mer erfarne løpere vil nok synes at jakken blir for varm og tett til mer krevende løping, for eksempel intervalltrening.

Pris: 1.395 kr.

www.gorerunningwear.com

Med hetten og ermene på er den perfekt til vinterhalvåret. Ta av hetten og ermene, så har du en glimrende vest for vår og høst. Forvandlingen foregår ved å ta av ermene og hetten ved hjelp av glidelåser. Gore har altså levert en slags alt-iett- løsning for løpejakker. Derfor er dette en glimrende jakke for begynnerne som vil nøye seg med et minimum av utstyr.

Dette understrekes også av det meget tette materialet som egner seg bedre for rolige løpeturer i jevnt tempo enn krevende trening som intervallturer, der jakken både må kunne gi varme og la kroppen kvitte seg med overskuddsvarme. Det sistnevnte fungerer mindre godt med denne jakken.

Det finnes altså både bedre løpejakker og bedre løpevester enn Gore-hybriden, men det koster mer. Er du ute etter en løsning som kan fungere brukbart i flere situasjoner, kan du trygt velge denne Gore-jakken.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: