Produktinfo Løpejakke i tøyelig nylon. Materialer i forskjellig tykkelse. Gjennomgående og skjermet glidelås. Ermelomme, reflekslogo, Strikk ved håndledd og i livet. Vekt: 118 gram (L).

Bedre enn naken

Denne nye løpejakken er overlegen på de fleste punkter, bare ikke på pris.

TNF Better Than Naked Jacket | |

Kvalitet: Både sømmer, glidelås og materialer oser av kvalitet.

Passform: Helt fantastisk. Den sitter løst, men uten å blafre.

God til prisen: Veldig dyr, men så får du en tilnærmet optimal løpejakke.

Konklusjon: Rent funksjonelt setter TNF en helt ny standard for vindavvisende løpejakker. Sammen med en kompromissløs kvalitet gjør det at vi ender med å bøye oss i støvet for denne innertieren av en dyr, men fantastisk god løpejakke.

Pris: 1 499 kr.

www.thenorthface.com

Ved første øyekast er det ingenting som avslører hvor mange gode detaljer det er i den nye jakken fra The North Face. Vi hadde allikevel ikke løpt mange meter før vi innså at den er noe helt for seg selv. Den er særdeles funksjonell, men det beste med den er at man knapt kjenner at man har den på seg.

Kombinasjonen av tøyelig stoff i varierende tykkelse og myke, limte sømmer gjør at jakken ligger nesten umerkelig på kroppen. Samtidig har den en mengde funksjonelle kvaliteter, for eksempel glimrende pusteevne, suveren vindtetthet, ingen blafring og en tett, men myk og elastisk avslutning på ermene og i livet. Uten å stramme rundt halsen sitter likevel jakken så tett at kald luft ikke slipper inn.

Det eneste lille minuset vi klarte å finne var glidelåsen på ermet, som kan være vanskelig å åpne mens du løper. En minimal skjønnhetsflekk som nærmest understreker hvor god jakken faktisk er.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: