Produktinfo Tynn og lett skalljakke med fleksible soner og sveisede sømmer. Rygglomme med ekstra minilomme. Str. S–XXL.

Deilig og myk

Komfort og funksjonalitet er på topp i denne gjennomførte allroundjakken.

## Salomon Dynamics Softshell | |

Funksjon: Material, design och detaljer är bästa tänkbara.

Passform: Sitter ganske tett, men med god komfort og bevegelsesfrihet.

God til prisen: Vi er i avdelingen for bedre produkter. Og det koster ...

Konklusjon: Det vindtette, tynne og vannavvisende myke skallmaterialet gir et fint allroundplagg for kalde dager. Passformen er relativt stram, bare for å ha sagt det, men materialene er fleksible nok til at den sitter godt. Og det er mengder av fine detaljer.

Pris: 1457 kr.

www.salomon.com

Salomon Dynamics Softshell

Her leverer Salomon en uvanlig vellykket løpe- og friluftsjakke. Det ganske tynne plagget i mykt skallmateriale byr på overlegen elastisitet, god værbeskyttelse og førsteklasses pusteevne. Man får i det hele tatt mengder av godfølelse i denne jakken.

Dynamics Softshell er så robust og allsidig at den utkonkurrerer tynne vindjakker med god margin når det er kaldt ute. Det er også en fornøyelse å oppleve hvordan Salomon klarer å inkludere de mange funksjonelle detaljene som de har utviklet gjennom årene, i sine nye produkter.

For eksempel den lille knappestroppen høyt på brystet som gjør at man kan løpe med jakken åpen og "lufte ut", uten at jakken flagrer – takket være den lille stroppen. Eller den romslige rygglommen som lett får plass til en T-skjorte, og som også har fått en liten ekstralomme med plass til en telefon.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: