En rimelig vinner

En suveren jakke til intense løpeturer.

Nike Distance Windless | |

Passform: Den lette, tynne jakken sitter kroppsnært uten å stramme. Alt stoff er elastisk og gir god bevegelsesfrihet. Innvendig i de lange ermene er det tommelløkker som holder ermene effektivt på plass. Kragen er myk og komfortabel, men litt lav. Det medfører at du kan føle deg litt mer eksponert for kald vind enn i konkurrentenes jakker.

Bruksopplevelse: Fronten, inkludert skuldrene og overarmene, gir god beskyttelse mot vind. Ryggen og underarmene er mer utsatt, og det kan være problematisk i kaldt vintervær. Under mer moderate forhold er det allikevel perfekt med de luftige materialene, som også gjør at jakken scorer høyt på ventilasjonsevne. Den lave kragen er faktisk det eneste egentlige ankepunktet og grunnen til at den ikke får toppkarakter på bruksopplevelse. Jakkens øvrige detaljer er nemlig meget overbevisende.

Konklusjon: En suveren jakke til intense løpeturer. Spesielt under intervalltrening og tempoløping er jakken i sitt rette element. Du skal lete lenge etter en bedre og mer velfungerende løpejakke. Spesielt til denne prisen.

Pris: 685 kr.

www.nikerunning.com

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: