Produktinfo Vindtett og lett løpejakke med Windstopper-membran. Ergonomisk og stramt snitt. Fås i mange ulike farger. Str. S–XXL.

En sval medvind

Jakken dekker faktisk omtrent de samme behovene som en løpevest. Hvis du foretrekker langermet fremfor en vest, er altså denne jakken et godt valg.

Gore Pulse AS Jacket | |

Konklusjon: Lett sommerløpejakke som nærmest er helt åpen i ryggen. Fronten beskytter mot kjølige kveldsvinder. Lommen på siden bak kunne hatt en annen plassering. En mobiltelefon eller musikkspiller ligger nemlig ikke i ro når du løper.

Pris: 1190 kr.

www.gorerunningwear.com

Gores nye Pulse AS jakke har en tett front, men bak er den åpen som en cabriolet. Hele ryggstykket består nemlig av et luftig nettingmateriale som lar svetten fordampe og slipper inn kjølig luft. Den kombinasjonen gjør jakken god på litt kjølige sommerdager når man gjerne vil beskytte seg mot kald vind.

Jakken dekker faktisk omtrent de samme behovene som en løpevest. Hvis du foretrekker langermet fremfor en vest, er altså denne jakken et godt valg. Vær oppmerksom på at den må passe i utgangspunktet. Den har nemlig ingen justeringsmuligheter for eksempel i livet. Lommen bak og på siden kunne vært bedre plassert.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: