Produktinfo Ultralett vindjakke med god pusteevne, vann- og smussavvisende. Forlenget rygg. Bryst-/pakklomme. 135 gram.

Fjærlett luksus

Minimalisme er nøkkelordet for denne lette vindjakken som er full av detaljer.

## Haglöfs Gram WS Hood | |

Funksjon: Pusteevnen er på topp, og jakken føles meget lett på kroppen.

Passform: Sitter perfekt, og snittet gir god bevegelsesfrihet.

God til prisen: Dyr! Et valg for de mest krevende, men usedvanlig vellaget.

Konklusjon: En gjennomført kompromissløs minimalistløsning som blir bedre jo mer man bruker den. Den lave vekten og pakkbarheten er i særklasse, selv om materialet er så robust. Bare ergerlig at den er så svinaktig dyr.

Pris: 2.400 kr.

www.haglofs.com

Haglöfs Gram WS Hood

Designerne har unngått selv de minste kompromisser da de utviklet den superlette og minimalistiske vindjakken Gram WS Hood, der hver eneste detalj er utviklet for høy fart og ditto intensitet.

Sammenpakket tar den 137 gram lette jakken mindre plass enn en grapefrukt. Likevel virker og føles det tynne og fantastisk pustende materialet overraskende robust og slitesterkt. Vår flittige og ganske hensynsløse bruk i all slags natur og omgivelser satte i hvert fall ingen nevneverdige spor.

I tillegg til lav vekt og pakkbarheten, får jakken mange plusspoeng for en overlegen pusteevne som, i hvert fall nesten, holder følge også når svetten siler som verst. Det er ganske unikt.

Og så er det alle detaljene som det har blitt plass til, på tross av den minimalistiske grunntanken. Vi nevner blant annet en godt skjermet glidelås, myk borrelås i brystlommen, forlenget rygg, asymmetrisk ermeåpning og hette med elastisk tilpasning og en liten skjerm. Passformen er relativt stram og sportslig, men gir likevel plass til varme klær under jakken. Det eneste minuset er faktisk prisen.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: